Boycot de mondkapjes

Onbegrip

Ik begrijp er soms helemaal niets meer van. Het maakt me soms triest, verdrietig en onmachtig. Ik zou wel willen schreeuwen. “Mensen doe die blafkappen af. Het is slecht voor je” Hoe hebben mensen jou zover gekregen dat je braaf met zo’n lap voor je gezicht loopt. Ben je soms ook met een mondkapje op geboren? Hoe heeft iemand jou zo kunnen overtuigen om met zon fake oplossing beschermd te zijn. Wat een nep, het geeft valse veiligheid en weinig tot geen bescherming. Maar ook het welles nietes verhaal, de zogenaamde onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken die dan weer wel en dan weer niet de werkzaamheid aantonen. Waarin het gewenste resultaat wordt gemeld wat op dat moment ter onderbouwing van een maatregel of beslissing noodzakelijk is. Onze meneer van Dissel heeft al zoveel tegenstrijdige uitspraken gedaan, afhankelijk van hoe er gemanipuleerd moest worden. Zo voorspelbaar. Zo ook nu met die nieuwe mondkapjes. De geloofwaardigheid en noodzaak van mondkapjes moest weer ff worden geboosterd. Het OMT werd weer geadviseerd en gaf op afroep het volgende advies:

Bron: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2022/01/10/advies-nav-137e-omt

Het OMT komt tot het advies om het gebruik van mondneusmaskers uit te breiden naar meer settings en om uitsluitend medische (chirurgische mondneusmaskers, minimaal type II) mondneusmaskers te gebruiken. Deze maskers bieden een iets betere bescherming tegen uitstoot van virusdeeltjes in de omgeving dan niet-medische maskers en bieden de drager daarnaast ook meer bescherming tegen het oplopen van een infectie. In tegenstelling tot niet-medische maskers die van variërende stoffen vervaardigd zijn, is de kwaliteit ook reproduceerbaar en bewaakt. Deze adviezen zijn is in lijn met internationale adviezen zoals vanuit de WHO.

Iedereen praat over versoepelingen en het OMT over mondkapjes

Het advies van het OMT voor het gebruik van een ander en zeg maar revolutionair mondkapje nijgt naar een goedkoop wasmiddel reclame. Tuurlijk ff weer de angst boosteren en prikkelen bij de mensen om de angstcultuur een nieuwe impuls te geven en in leven te houden.

Een nieuwe kap hoe gewichtig ook gebracht. het is gewoon een vrijheid beperkende maatregel en dus een schending van jouw grondrecht. Waar ik enigszins wel veel begrip en respect voor op kan brengen zijn de voorschriften voor het dragen van mondkapjes in de gezondheidszorg. Daar wonen komen en verblijven veelal kwetsbare doelgroepen. En dat je dan beseft en begrijpt dat deze mensen het gevoel van veiligheid nodig hebben. Dus dat je in zorginstellingen rekening met hen houdt is m.i. gewoon normaal, sociaal en humaan. Extra bescherming al is het maar van minimale invloed is dan op zijn plaats.

Mondkapjes is gedragsexperiment en creëert angstcultuur

Mondkapjes creëren een angstcultuur, het stoot mensen af en houdt ze bij elkaar vandaan. Kijk gewoon nuchter naar het straatbeeld. En wat zie je dan? Vele mensen lopen met een blafkap wat een naar gezicht is dat. Een angstbeeld van de angst die in stand gehouden wordt! Al die mensen met mondkapjes, het doet mij denken aan Dick Turpin die struikrover. Zijn we nu allemaal struikrovers geworden? En we doen er gewoon allemaal aan mee. Overigens is het voor het gezag wel heel makkelijk vast te stellen dat het overgrote deel van de bevolking zich op deze wijze laat beïnvloeden en zich wel heel volgzaam opstelt. Niet beseffend dat men zich zelf gewoon verzwakt. Bah overheid wat zijn jullie ziek.

En nu het allerbelangrijkste: jouw gezondheid!

Een mondkap maakt je ziek en ondermijnt jouw eigen weerstand! Het verzwakt jouw immuniteit!

Stop laat even de angst los. Denk gewoon even simpel na psychologie van de koude grond. Jouw hele natuurlijke systeem, jouw lichaam is al sinds de oorsprong en evolutie van de mensheid ingericht op weerstand opbouwen en je immuunsysteem verbeteren en te overleven. Dat doen wij allemaal samen. Als wij in 1 ruimte samen zijn, dan doen wij door gezamenlijk in en uit te ademen aan kruisbestuiving. Dat heet samen leven, geven en nemen. We vermengen samen alles wat we uitademen tot een grote gaswolk en nemen vervolgens weer een heerlijke gemengde teug om van alles door elkaar binnen te krijgen. Daar reageert het lichaam op en maakt zo z’n antistoffen aan waardoor we weer sterker worden. Dat is het natuurlijke proces waardoor weerstand en groepsimmuniteit ontstaat. We doen dit al duizenden jaren zonder daar misschien bewust bij stil te staan. Het is het enige gezonde en natuurlijke systeem wat niets kost en jou als mens onafhankelijk, beter en sterker maakt.

Inademen van eigen afvalstoffen

Wanneer je zonder weerstand in- en uitademt dan neemt jouw lichaam de zuurstof tot zich die het nodig heeft. Daar zijn jouw longen voor nodig. Neem als voorbeeld dat je door inspanning uitgeput bent en buiten adem bent. Je longen vragen dan veel en veelvuldig om extra zuurstof. Doe dat nu met een mondkapje op. Dat kost veel extra inspanning van je longen (dus verloren kracht en energie). Maar het meest ongezonde, tijdens het uitademen en weer inademen is, dat je gewoon een deel van jouw afvoergassen / afvalstoffen waaronder bacteriën ook weer in ademt. Die gedachte en dat beeld is gewoon niet gezond en maakt jouw gezondheid alleen maar slechter.

Verplichten tot dragen mondkapje, strafbaar?

Eigenlijk zou ik willen stellen dat diegene die jou verplichten een mondkap te dragen gewoon strafbaar zijn. Waarom dan? Nou gewoon omdat ze jou de mogelijkheid ontnemen weerstand op te bouwen om lichamelijk sterker te worden. Men is doelbewust bezig jouw weerstand en immuunsysteem te verzwakken.

Omgekeerde wereld

Om te beginnen wil ik benadrukken dat ik zeker geen ontkenner ben van Covid 19, Corona e.o. welke variant dan ook actueel actief is. En ook niet dat er ongetwijfeld mensen zijn die veel leed hebben meegemaakt of dierbaren hebben verloren. Verlies van dierbaren is voor iedereen verdrietig en triest. Voor corona gebeurde dat ook dagelijks en dit overkomt ons allemaal. Dat is het leven en dat is een consequentie van geboren worden, leven en gaan wanneer het je tijd is. De enige vraag die ik zou willen stellen =? Had alles wat er jou en mij is overkomen de laatste 2 jaar, ook kunnen gebeuren als onze overheid niet alles onder een vergrootglas had gelegd, geen dagelijkse cijfers en beeld terreur op je netvlies had geprojecteerd? Had het je misschien ook kunnen overkomen als het om een grote griepepidemie was gegaan? Dit overkomt de mensheid ook geregeld, alleen wordt dat niet uitvergroot en dagelijks over ons uitgestrooid. Wat ook bijzonder is dat de overheid ons zo gehypnotiseerd en wijs gemaakt heeft, dat ik verantwoordelijk ben voor jouw gezondheid. Ok rekening houden met…….. is afhankelijk van, maar daar valt over te praten. Maar mij verantwoordelijk maken voor een ander zijn gezondheid gaat mij veel te ver. Dan het argument we doen het voor de zorg. Grote BULLSHIT als je beseft dan onze overheid onder leiding van de VVD en Mark Rutte de afgelopen 10 jaar structureel ons zorgstelsel heeft uitgekleed en verminkt. Een verstandige overheid had met een groeiende bevolking vooruit gekeken en geïnvesteerd in zorgcapaciteit en voorzieningen. En de bevolking goed had geïnformeerd hoe ze gezond kan worden of blijven. Juist het ontbreken van deze logische en verstandige gedachte roept bij mij de vraag op waarom dan niet

Cijfers van RIVM, CBS en Maurice de Hond

Ik kan geen jaar bedenken waar ik hem niet op TV zag als er weer cijfers over politiek, voorspellingen en uitslagen van verkiezingen moesten worden toegelicht. De autoriteit in Nederland waar het gaat om data analyse en cijfer duiding. Maurice de Hond, zelf ooit een oud directeur en manager van mij. Maurice werd altijd ingeschakeld en plotseling werd hij gemeden. En toen daar vragen over werden gesteld werd hij gedemoniseerd. Zelfs z’n onderbouwde analyses of adviezen op het gebied van aerosolen en ventilatie werden belachelijk gemaakt. Waarom dan. Nou in mijn beleving paste die waarheid niet in de leugen van de overheid.

Achteraf heeft onze regering er toch maar aan toe gegeven. Ga gewoon zelf eens kijken naar eerlijke, koude en reële cijfers en statistieken bij het CBS of het RIVM. Het zal je verbazen dat er gewoon iets niet klopt, het gebruik en de manipulatie van cijfers als basis voor voorspel modellen. Kortom we worden gewoon bestuurd door berekeningen en modellen, die worden gemaakt door mensen waar wij geen zicht op hebben of vragen aan kunnen stellen. Daarnaast het veranderen van diverse waarden. Bijvoorbeeld eerst werd alles beleid gemaakt op basis van ziekenhuis opnames, en later werd dat beleid gemaakt op basis van een PCR test (aantal besmettingen). En de overheid iedereen maar achtervolgen met testdrift. Ja dan is het ook niet zo gek dat er zoveel positieven zijn. Iets wat helemaal niets zegt over het aantal corona gevallen of besmettingen. Een PCR test meet aanwezige of deeltjes van Virus restanten. Maar dat kan ook een ander virus zijn, zoals het griep- of norovirus. Met deze benadering kan men alles wegschrijven onder de noemer corona besmettingen of positieven. Dus de ultieme tools om beleid en maatregelen te kunt legaliseren. Inmiddels is alles wel zo’n beetje bekend. En zal er altijd voor en tegen elkaar gediscussieerd worden. Maar dat de overheid voor mij op deze wijze z’n eigen waarheid of leugen creëerde staat voor mij als een paal boven water.

Ondanks de maatregelen, vaccinaties en mondkapjes, toch veel meer besmettingen

AL EENS NAGEDACHT HOE DAT KOMT?

MONDKAPJES ZORGEN VOOR:

 • Een naar straatbeeld en angstcultuur. Dit zorgt voor stress en stress ondermijnt jouw gezondheid
 • Het toepassen van een gedragsexperiment. Iedereen kan zien hoe angst zaaien misbruikt wordt.
 • Het in stand houden en managen van een leugen. De gevolgen en nutteloze bescherming tegen een onzichtbare vijand. Hoe makkelijk kan het toch zijn?
 • Een beperking in het versterken van jou weerstand!
 • Verzwakking van jouw weerstand en dus ook van de de groepsimmuniteit.
Wat doe je in de frisse lucht? Kapje op of kapje
Liefde voor het mondkapje?
Doet ie het of doet het niet? Bijna overtuigd
Hij weet het zeker. Mondkapje gaat af!

Aktie, ik ga voor groepsimmuniteit!

Bericht aan de schrijver

25 thoughts on “Boycot de mondkapjes

 1. Hmm iss anyone else encountering problems with thee picturtes onn his blog loading?
  I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s thhe blog.
  Anyy suggestions would bbe greatly appreciated.

 2. Hey! Do yyou knoww if they make aany plujgins tto protect aggainst hackers?
  I’m kinda paranoid about losimg everything I’ve wordked hard
  on. Any tips?

 3. Caan I imply say hat a relief to find an individual
  who trulpy understands what they’re talking about over the internet.
  Youu certainly nderstand how to bring aan issue too light aand make it important.

  A lott more people should check this out andd understand this side off your
  story. It’s surprising yyou aren’t mkre poppular because you certainly have tthe gift.

 4. I hasve read sso many articles orr revierws on the ttopic of thhe bogger lovers hokwever this piece of wriing
  iss genuinely a nice paragraph, keep it up.

 5. I blog often and I reall appreciwte your information. This artifle has rsally
  peaked mmy interest. I am oing tto blok mark you sitre and keep checking for new informaion about once a week.
  I subscribed too your RSS feed too.

 6. You are so cool! I do not suppose I’ve truly
  read anything like this before. So wonderful to discover someone with some original thoughts on this topic.
  Seriously.. many thanks for starting this up. This site
  is one thing that’s needed on the web, someone with a little originality!

 7. Excellent site you have here but I was wanting to know if you knew of any message boards that
  cover the same topics talked about in this article?
  I’d really like to be a part of online community where I can get opinions from other knowledgeable individuals that share
  the same interest. If you have any recommendations, please let me know.
  Thank you!

 8. It’s nearly impossible tto find educated people about this subject, bbut
  youu sond likme you knoww whzt you’re talking about!
  Thanks

 9. Hi Dear, are you really visiting tnis webb page on a regular basis, iif
  so aftrer that yyou will without doubtt obain pleasant knowledge.

 10. Hello, Neaat post. There is ann issue along wwith your weeb sie in weeb
  explorer, would check this? IE still is thee marketplace
  chieff and a big component of folks will leave ouut your wonderful writging becahse of this problem.

 11. Hi there! I’m att work browsing your blog from my neew iphone 3gs!
  Juust wwnted too say I lokve eading tjrough ypur blog annd look forward tto aall your posts!
  Keepp up the outstanding work!

 12. I’m pretty pleased to ucover tuis website. I wanted
  too thank yyou for yoour time duue to this fantastic read!!

  I definitely really liked every little bit off itt andd i also have
  you bookmarked tto lookk at new infirmation on your
  web site.

 13. Hmmm is anyone elde having problems with the imges
  on thiis boog loading? I’m tdying too determine if itss a problem on mmy end or iff it’s the blog.
  Any feedback wuld be greatrly appreciated.

 14. I absolutely love your website.. Veery nice colors &
  theme. Did you mqke this web site yourself? Please reply
  back as I’m hoping tto ceate myy oown blg and want to lewarn where you got this from or what the them
  iis called. Many thanks!

 15. עם bax חנות חיות קל לגדל חיות מחמד!
  פתחנו חנות חדשה ומגניבה בנתניה,
  ואנחנו מזמינים אתכם ליהנות ממבחר עצום
  של מזון, ציוד ומוצרים נלווים
  לחיות מחמד של המותגים המובילים, במחירים מעולים וגם
  עם משלוח מהיר עד הבית! אתם רוצים ליהנות ממספר עיסויים בפתח-תקוה ולא מעיסוי אחד בלבד?
  עם זאת, ישנם עיסויים בקרית אתא!
  קלין שופ סניף משמר השרון הינה מכבסה מקצועית ומנוסה בנתניה אשר
  מבטיחה שירות עם תוצאות שלא תוכלו שלא לצאת מרוצים מהן.
  הינה חברה המשווקת את תוכנת sniper, תוכנה לשליטה ובקרת מבנה.
  תוכלו לסנן את החדרים על פי מיקום, גודל,
  תוספות ומחיר, ובמרחק לחיצת כפתור תוכלו לבחור את החדר המתאים
  לכם, להתקשר ישירות לבעליו ולקבוע לעצמכם חופשה מדהימה!
  בלקוני ריהוט גן מתמחה בפיתוח, ייצור,
  יבוא ושיווק של ריהוט גן המתאים לתרבות הפנאי והאירוח בישראל.
  בעזרתו של מנוע חיפוש מתקדם במיוחד,
  תוכלו לבחור את העיסוי המתאים לכם ובאופן פשוט, קל
  ומהיר. כל קצוות האוכלוסייה יכולות לבוא לאילת ולהגשים את החלום שלה!
  נערות רבות הגיעו בשביל לטייל ולעבוד בו זמנית, וכך אתם בעצם גם
  נהנים וגם מסיעים לנערות להגשים את החלום
  שלהן. פשוט בחרו את כוהנת האהבה שלכם לפי הפרמטרים שאתם בוחרים, ותהנו לכם מדייט מענג.
  אלו הפרמטרים המובילים כאשר מחפשים עיסוי ולכן כדאי מאוד שתדעו למי אתם פונים ומה האפשרויות העומדות בפניכם.

  Also visit my web page: אתר ליווי

 16. בחורה צעירה בת 19 בתמונות אמיתיות
  שיכולה להיות אצלך בבית ולהעביר איתך ערב מהחלומות.… מיה
  נערת ליווי רוסיה בתמונות אמיתיות בת 28.
  גוף נשי נשי נשי, תחת עגול, מפוסל ומושלם,
  מלאה בדיוק במקומות הנכונים.… פגשתי נערות ליווי ביפו את דרק במסעדה עבדתי.
  כל מה שאתם צריכים לעשות זה לבחור את המקום המושלם
  עבורכם, ואנו נדאג לעדכן את בעל המקום על ההגעה שלכם בהתאם לתאריך המועדף עליכם.
  אנו מציעים במיוחד עבור חברות וארגונים
  חבילות ספא בוטיק מפנקות בהם ייהנו כל המשתתפים מטיפולי ספא מקצועיים, חמאם מפנק, סאונה יבשה
  וארוחות על טהרת הגולן. חדרי אירוח
  וספא מציעים לכם נופש איכותי
  הכולל פינוקי ספא שונים כמו ג’קוזי
  ספא מפנק, עיסויים, חמאם טורקי, סאונה יבשה ורטובה
  ובקיצור, מקום שיש בו הכל מהכל .
  עיסוי בצפון באבנים חמות לצורך העניין לא זקוק לשני מעסים שונים.
  עיסוי אבנים חמות בחדרה אחד העיסויים הפופולריים ביותר הכוללים תנועות עיסוי בשילוב אבני בזלת מחוממות.

  עיסוי אבנים חמות בחדרה – אחד העיסויים הפופולריים ביותר הכוללים תנועות עיסוי בשילוב אבני בזלת מחוממות.

  Feel free to surf to my blog post מידע נוסף מאוד מעניין

 17. הזמינו בישראל וקבלו עיסוי ארוטי, נערות ליווי
  ושירותי ליווי במרכז, בצפון, בדרום,
  בירושלים. בסלונים יוצעו לכם קרצופים וקליפות,
  מסכות ויטמינים וחימר, טיפולי עיסוי וחומרה.
  כנראה שעבר הרבה זמן ולכן טיפולי עיסוי ארוטי
  בנס ציונה זאת הזדמנות מושלמת לעשות משהו שהוא נטו בשבילכם.

  גם מבחינת סילוק רעלים עיסוי מפנק בירושלים פועל על בלוטות הלימפה ומסלק רעלים המזיקים לגופנו.

  שיטת הטיפול היא עיסוי של הראש (בדומה להברשה עם מסרק) למשך
  15 דקות ולאחר מכן פיזור הספריי על הקרקפת.

  אחת האפשרויות הטובות ביותר שכדאי לכם לבדוק הוא עיסוי מפנק בצפון.
  מומלץ לבקר במקום בו נמצאת הקליניקה להשכרה בשרון, לבדוק
  את הבינין האם הוא חדש או ישן, מה מצב הלובי?

  במעלית בדרכי מהקומה השלישית,
  בה נמצאת הקליניקה, אני פוגשת כמה גברברים שיצאו זה עתה ממכון הכושר בקומה החמישית של הבניין.

  אני אוהב את זה כאשר גברים בכוח הושיבו אותי על הברכיים ולהביא את מתרגשת
  חברי בוער מתשוקה השפתיים.
  הרחקת יונים מקצועית תפתור את כל הבעיות
  ותחסוך לכם נזקים סביבתיים ובריאותיים עתידיים
  שאפילו לא ידעתם על קיומם . כל
  מה שאתם צריכים זה כמה שעות בהן הבייביסיטר תשמור
  על הילדים ואתם יכולים להיות חופשיים לבלות.

  my web page; אתר הבית

 18. Goood post. I learn something totally new aand challenging on blogs
  I stumleupon every day. It’s always exciiting too reead through content
  fropm otherr writers and use a little something from other websites.

 19. התחילו לגלוש בפורטל הלוהט ביותר
  תחת קטגוריה של נערות ליווי באר שבע ותנו לזה
  לקרות לכם באמת- הנאה מושלמת, מרטיטה ומרחיקת לכת עם נשים שמדברות לעניין,
  נראות מדהים ומשאירות טעם של עוד.
  באר שבע היא עיר במחוז הדרום. חולון
  נמצאת בין תל אביב, ראשון לציון,
  בת ים וכביש 4 ולכן היא נחשבת עיר אידיאלית עבור בילוי אינטימי ודיסקרטי.
  מוסך ופנר הינו מוסך מורשה סוזוקי
  הממוקם בתל אביב, צוות המוסך בניהולו של נוני ופנר בעל ידע רב וניסיון רב שנים
  בתחום. כל בעל רכב, זקוק למוסך במהלך חיי הרכב שלו.
  חברת אוטו רונן הינה חברה המתמחה בכל ענף הרכב הכול בתוכו שירותי הגרירה, שטיפת רכבים, מכירת רמקולים לרכב ומערכות שמע, מכירת מצברים,
  שירותי דרך, מענה לפריצת רכב,
  שטיפות ועוד.. לחלופין, הייתי בן הזוג של סילביה,
  המאהב של מזכירתי נטלי, המנכ”ל המצליח של חברה פורחת. חברת סופר פרונט צמיגים חדרה : הינה חברה המתמחה בכיוון פרונט ממוחשב מכל סוג כולל רכב פרטי, מסחרי, רכב כבד ודו גלגלי. סאנשיין הפקת אירועים בטבע היא חברה מקצועית המתמחה בהפקת אירועים בטבע ועל חוף הים. ימי הולדת על חוף הים או בכל מקום אחר בטבע במחירים אטרקטיבים מסיבות רווקים/רווקות – אוהל למסיבת רווקים/ת בחוף הים ובטבע. בתכשיטי סטארקס אתם רוכשים ישירות מהיצרן ללא דמי תיווך במחירים המשתלמים ביותר (באחריות!!! תבדקו אותנו).

  Look at my site … לאתר הבית

 20. המסע המיני האדיר בחייך כבר בעיצומו,
  התמונות של הבנות באתר נועדו בכדי לעזור לך להתחיל ולהבין את האפשרויות הכלולות בהזמנת
  נערת או נערות ליווי בראשון לציון בבאר שבע, תל אביב או כל
  עיר אחרת. דירות דיסקרטיות באזור הצפון, בדומה לדירות דיסקרטיות בכל עיר אחרת בישראל, הן
  דירות המיועדות לצרכי אירוח דיסקרטי ואינטימי מכל סוג.
  מעבר לכך, באתר מדגישים את היתרונות של אשקלון בתור עיר מגוונת
  ומרתקת. אשקלון היא בין הערים העתיקות בישראל אך בשנים האחרונות היא זוכה לעדנה מחודשת.
  עיסוי אירוטי באשדוד, אשקלון עם בחורות סקסיות
  ומפנקות שמחכות לפגוש אותך
  לעיסוי לוהט ומשחרר. לכן, עיסוי אירוטי באשדוד או באשקלון כל כך
  פופולרי? “Our Spa” הוא לא רק ספא זוגי באשקלון
  והוא לא רק מציע פילינג גוף באשקלון, עיסוי נשים הרות באשקון או חבילת פינוק בספא ליחידים ולזוגות.
  אחד היתרונות של “Our Spa” הוא שהוא
  באשקלון, מה שיאפשר לכם לחוות חוויות נוספות ביום הזוגי שלכם.
  בין אם אתה מחפש ספא אירוטי בצפון, בדרום או במרכז, אתה עומד לחוות עונג שעד היום חשבת שקיים רק בסרטים.
  איפה אפשר להזמין ספא אירוטי? אז הנה
  הפתרון. אם אתם מחפש משהו מיוחד, ספא
  זוגי באשקלון יכול להיות בדיוק מה שאתה מחפש.
  ספא באשקלון זה “Our Spa” – חוויה
  זוגית מדהימה והוא יכול להיות עבורכם אופציה נהדרת לבריחה מהשגרה ולהעצמת
  הזוגיות.

  my web site :: אתר הבית

 21. Everything osted wwas actually vefy reasonable.
  But, what about this? wat iif youu wrote a catchier title? I
  am nnot sughgesting your inforrmation is noot good., but what iff
  yoou added a title thatt grabbedd people’s
  attention? I mean Boycot dde mondkapjes » "leven zohder angst" iss kinda boring.

  Yoou could pewek at Yahoo’s front pag annd see howw they create newws headljnes too grab viewers interested.
  Youu might trry adding a video oor a relatted pic or twoo to grab readerfs excited about everything’ve goot to say.
  Justt my opinion, it might make youhr website a ittle bit more interesting.

 22. Hey! I know thi iis somewhat off topic butt I waas wondering iif you kndw where I copuld find a capptcha plugi forr my
  comment form? I’m using the same blog platform ass
  yours aand I’m hhaving trouble finding one? Thaks a lot!

 23. Howdy thgis iss kind off oof off topic but I wwas wonderring iif blkgs
  use WYSIWYG editrs oor if yyou have too manually
  colde with HTML. I’m starting a blog soopn butt have nno coding expertise
  so I wanted to gget advife from ssomeone with experience.
  Anyy help would be greatly appreciated!

Comments are closed.