Pssst wakker worden!

Als we er  van uitgaan dat het beleid van de overheid mede wordt bepaald door het OMT. En als dan datzelfde (OMT) het Outbreak  Management Team zich weer laat adviseren door  het RIVM / WHO en wetenschappers die door diezelfde overheid worden betaald? Hoe eerlijk en objectief zijn dan de adviezen en hoe betrouwbaar zijn dan  de feiten. Oke tijdens de uitbraak van het virus en de Lockdown was ook ik even stil en stapte ik ook een rare en vreemde wereld binnen. Enerzijds logisch maar na verloop van tijd kreeg ik toch echt wel onderbuik gevoelens en kwamen zo’n beetje al mijn lichaamscellen in opstand. Mijn gevoel waar ik echt op kan vertrouwen begon te borrelen en zich steeds meer te verzetten, want de logica ontbrak. Het klopte opeens niet meer. Tuurlijk is het verschrikkelijk om dagelijks al die nare cijfers te horen maar voor zover ik me kan herinneren is er nog nooit een dergelijk  overheidsbeleid gevoerd. Ook niet in de  jaren 80 tijdens de AIDS / HIV epidemie. Dit kwam  ook wereldwijd over ons heen, en dat is toen ook in vrijheid en met gezond verstand beteugeld.  Het beeld wat in corona tijd wordt geschetst  is  een angstbeeld m.a.w. vandaag of morgen krijg jij of ik ook het  bericht dat jij of je dierbaren besmet zijn.

Angst en onzekerheid regeert en maakt ons als  mens  afhankelijk van…………ja van wie of wat eigenlijk?  Na ca 2 weken Lockdown, de kat uit de boom te hebben gekeken, veel nieuws gevolgd, bewust naar tegengeluiden gezocht, vele theorieën gelezen waaronder ook veel onzin, ben ik gaan  vragen in mijn directe omgeving, ken jij iemand die besmet, ziek e.o. op de IC ligt? Als je maar lang genoeg doorvraagt is er uiteindelijk wel iemand die via via ergens  besmet is, ziek is, op de IC hersteld of  gestorven is. Maar over het algemeen ken ik niemand persoonlijk die is bezweken aan corona.  Hoe zit dat bij jou? En natuurlijk zullen er mensen zijn die het wel direct van dichtbij meemaken, maar hoeveel zijn dat er dan ten opzichte van onze totale bevolking. Of ben jij toevallig wel diegene die direct of indirect werd getroffen door het virus.  Dat is op zich verschrikkelijk maar misschien ook wel gewoon domme pech. Daarnaast en heel rationeel gesteld welk percentage van onze totale bevolking heeft het eigenlijk niet overleeft? En hoe was de gezondheid van deze slachtoffers en of was het niet gewoon griep of een andere aandoening?

Beste  mensen voor corona gingen er ook dagelijks tientallen mensen dood en dat weten we allemaal alleen daar werden we niet dagelijks massaal mee geconfronteerd. En ook in het vorige normaal vroegen wij ook niet allemaal dagelijks aan familie, vrienden of collega’s of er iemand in de relationele sfeer  ernstig ziek of op sterven lag. Maar in de corona tijd worden we dagelijks gevoed met negatieve cijfers  en die spreken voor zich. Maar waarom dan?  En wat is dan de meerwaarde van die cijfers en al die opgelegde maatregelen en persconferenties. Blijf zo veel mogelijk thuis en loop de overheid niet  voor de voeten tijdens het uitrollen van een  of andere agenda, het  G5  en een geavanceerd camera netwerk.  En dan die slogan: Alleen samen krijgen we corona onder controle. Grote Bullshit! Want samen is geen dictatuur maar dat is wel de wijze waarop de overheid zich presenteert en  opstelt. Samen nu =  is gevoed worden door gekleurd, eenzijdige en gecensureerde berichtgeving door de mainstream media. Echt samen is ook openstaan en luisteren naar wetenschappelijke tegengeluiden en samenwerken  tegen gevaren en tegenslagen uit het leven om samen te overwinnen. Luisteren en willen leren van elkaar dat is pas samen en dat voelt beter.

Maar dat samen is er niet en voelt niet goed! Samen nu  =  handhaven en straffen elkaar verlinken “de corona kliklijn” en handhavers als de  nieuwe NSBer de smerige klusjes van de regering, lees machtshebbers op laten knappen. Mensen hun zekerheid ontnemen, onrust veroorzaken de samenleving naar de klote helpen, en het bestaansrecht van werkende mensen ontnemen! En voor zover we dat nog niet zien, we doen er gewoon onbewust allemaal aan mee en we laten het gewoon gebeuren.  Hallo beste mensen WAKKER WORDEN!

Hoe ziek kun je zijn als overheid, en hebben ze dat zelf wel in de gaten?  Dit ziekelijke machtssysteem is vele malen erger dan corona!  Er wordt ons van alles verboden. We worden bestookt en geprogrammeerd  van uit een eenzijdige berichtgeving. Angst, onzekerheid, gif (vaccins) en een vals verantwoordelijkheidsgevoel wordt over ons uitgestrooid. Wat voor onmenselijke verwachtingen moeten we nog gaan accepteren. Je (klein) kinderen, je ouders, grootouders niet mogen bezoeken, niet mogen knuffelen maar opsluiten en eenzaam laten wegkwijnen. En dit was of nog erger is pas het begin. Het lijkt wel op een vooropgezet plan om mensen te breken door  (liefdevolle) banden  tussen mensen kapot te maken en af te pakken, want vergeet niet dat de kracht van liefde en onafhankelijkheid  jou als mens vrij,  gezond maar ook eensgezind, onvoorspelbaar en onoverwinnelijk  maakt  en dus ben je een gevaar  voor de machtshebbers van het systeem. M.a.w. de factor liefde voor je familie / medemens je onafhankelijke keuze van vrijheid en meningsuiting wordt gewoon om zeep geholpen. We worden letterlijk uit elkaar gedreven wat een magnifiek psychologisch schaakspel!

Eigenlijk probeert de overheid de grootste kracht van het leven de onvoorwaardelijkheid  van mens en medemens te isoleren en ons langzamerhand te programmeren tot zielloze en angstige marionetten die als trekpoppen worden leeggemolken.  Geregisseerd  van uit een kapitale macht waarin materieel straffen het enige middel is om, nog rijker te worden,  mensen kleineren en onderdrukken. En dat op basis van maatregelen die vaak niet logisch, tegenstrijdig en onverstandig zijn, bepaalde belangen dienen, alleen zijn dat niet jouw belangen.

En dan de rol van  de  zogenaamde commerciële en gesubsidieerde nieuws en mediabedrijven die is pas echt dubieus.  Feitelijk nieuws, gezonde tegengeluiden, wetenschappelijke onderzoeken en uitkomsten die niet in het straatje van de overheid passen worden stelselmatig verzwegen, als fake nieuws weggezet of belachelijk gemaakt, en als er al iets doorsijpelt aan tegengeluiden, wat gezien het verloop van de tijd steeds vaker  gebeurt, dan wordt de waarde van dat nieuws gereduceerd en gecensureerd m.a.w. klein en betekenisloos gemaakt. Gewoon niet serieus genomen, want het past niet in de dubbele agenda van onze overheid.

Hoe betrouwbaar is onze overheid eigenlijk?  Wanneer ik ca 10-15 jaar terug kijk naar de ontwikkeling van de politiek en het uitvoerend orgaan de overheid dan word ik verdrietig. De openheid, eerlijkheid en zuiverheid is ver te zoeken. Onze verzorgingsstaat is uitgehold en uitgekleed, rechten en middelen worden veranderd, voorzieningen verdwijnen en dat wat er overblijft is onbetaalbaar geworden en alleen nog voor de rijkeren onder ons toegankelijk. En ook al doorsta je deze ontwikkelingen, blijf je positief, probeer je het beste er van te maken, sticht je een gezin  en werk je keihard voor je bestaan, dan is er nog de schatbewaarder die jou als ouder afhankelijk van kinderopvang gewoon bestempeld als verdacht en behandelt als crimineel. Zet daarnaast al die politici die afkomstig  van  een bepaalde kleur het politieke toneel moesten verlaten wegens zogenaamde fouten,  list, leugens en  bedrog, dan word ik wel heel erg wantrouwend.  Moesten u en ik eens doen, jezelf verrijken,  een foutje maken, zaken verzwijgen of verdoezelen, dan worden we gewoon keihard gestraft en af- geserveerd. Niet iedereen, maar wel een bepaald groepje medewerkers van de overheid zijn een stelletje legale criminelen en wij betalen deze mensen hun salaris. Hoeveel gekker moet het nog worden? Wat een poppenkast! En de grote manager van het  verhaal verstaat nu eenmaal de kunst om waarheid steeds een andere betekenis te geven onder de noemer van, “we hebben het helemaal verkeerd begrepen” want het zat toch ff anders, en dan gewoon weglachen alsof jij en ik dom e.o.  verstandelijk beperkt zijn. Sorry hoor, het wordt tijd om op te stappen.

Op dit moment ervaar ik een  eenzijdige berichtgeving waarmee onzekerheid en angst onder de mensen wordt gezaaid. Pure manipulatie en indoctrinatie als rechtvaardiging voor de opgelegde maatregelen en vrijheidsberoving. En stel je denkt er anders over, dan word je direct aangesproken op je zogenaamde verantwoordelijkheid door morele en emotionele chantage.  Kom op nou,  dit soort mechanismen zijn er altijd al geweest en werden door de machtshebbers in de hele geschiedenis en ontwikkeling van de mensheid al op ons los gelaten. Dat was al voor Christus, na Christus, voor corona en zal ook na corona zo blijven……

Wat is dan de waarheid, als andere wetenschappers met een wetenschappelijke onderbouwing een tegengeluid laten horen, waar de overheid niet naar luistert, dit censureert en manipuleert of als fake nieuws betiteld. En hoe gekleurd is dan de reguliere media? Mensen als u en ik met een gezond verstand, wetenschappers met een andere kijk of mening of wetenschappelijk onderbouwde conclusies en andere waarheden daar wordt totaal niet naar geluisterd. Want de overheid, verzekeringsmaatschappijen en farmaceutici weten zogenaamd wat goed voor ons is. Nou beste mensen, ik ben een zelfstandig en autonoom denkend mens die zelf heel goed weet wat goed voor mij is, en zich ook heel erg bewust is wat vrijheid moet zijn en inhoud.

Beste mensen van Nederland, laten wij ons letterlijk met mondkap de mond snoeren en laten we ons als circushondjes dresseren?  Of wachten we op het moment dat we straks helemaal niets meer kunnen en mogen? Of alleen wanneer we straks een corona pasje, app of vaccin hebben gehad en we op 1,5 meter afstand traceerbaar moeten gaan leven. Dan is het volgens mij gewoon te laat en hebben we ons gewoon in slaap laten sukkelen. Beste mensen wordt WAKKER en laat je geen angsten  aanpraten door eenzijdige berichtgeving. Het leven is vele malen groter dan die koker waarin  we worden  gedirigeerd. Kortom, waarin we  worden weg gepropt.

Buiten die koker is er veel meer te zien en te horen!  Nogmaals beste mensen Het begint steeds meer op moderne slavernij te lijken. En onderbewust zijn we daar ook mee bezig of worden we daar ook in geactiveerd toch?  Kijk eens naar het spel rondom sinterklaas en …… piet waar de overheid heel bewust geen standpunt in nam, de dialoog aan de bevolking overliet, terwijl ze ook kleur hadden kunnen bekennen en een morele en respectvolle koers hadden kunnen uitzetten waarin de uitgangspunten van de verschillende partijen op een eerlijke manier naast elkaar konden worden gezet. Nee, de overheid nam geen verantwoording liet het heel bewust over aan ons zelf, de lokale politiek en activeerde op die manier verzet en onrust.  Verschillen en achtergronden werden uitvergroot totdat we rollebollend uitkwamen bij het hoofdstuk discriminatie en racisme. De overheid creëerde en faciliteerde een sfeer  waar wij mensen de overgrote meerderheid niet naast maar tegen over elkaar kwamen te staan. Verdeel en heers dus, “speel mensen tegen elkaar uit en leidt ze af”, dan kan er door de ontstane hilariteit en chaos ongemerkt een agenda worden uitgerold waarin  nieuwe beperkende wetten worden gemaakt en jouw vrijheid in de grondwet met een pennenstreek wordt gewijzigd!

Neem nou de demonstraties tegen racisme. Een prima zaak en ook nodig en zeker voor diegene die   racisme ervaren en dat anno 2020 ook zo voelen en meemaken. Vergunningen werden verstrekt, maatregelen w.o. de 1,5 meter werden aan de laars gelapt en niemand greep in. En toen kwam de aanvraag voor een vergunning voor een vreedzame demonstratie gericht op verzet tegen verandering van jouw grondrechten en vrijheid. Kortom de coronawet, iets wat ons allemaal aangaat of je nou geel, groen, paars, gelovig of ongelovig bent, dat werd gewoon verboden e.o. belachelijk gemaakt. Wow dacht ik toen we leven echt in een gekke wereld.

Hoe herkenbaar het gebeurt gewoon iedere de dag! Heb jij je wel eens afgevraagd  waarom we als mensen tegen over elkaar staan en misschien wel bewust tegen elkaar worden opgezet?  met “Black Matters”. Een eerlijke en betrouwbare overheid zou eigenlijk moeten zeggen. LIVE, FREEDOM, LOVE,  EVERYBODY MATTERS!!!!!!! Nu worden we bestuurd, gestuurd, gemanipuleerd, beperkt en bestolen van onze vrijheid! Hoe lang laten we dat nog gebeuren? We staan er bij en kijken er naar.

Of was het je misschien nog niet opgevallen?

Lieve, lieve, lieve mensen wordt alsjeblieft wakker, kijk om je heen, luister niet alleen naar de landelijke e.o. regionale gesubsidieerde nieuwszenders. Praat over leuke en positieve doelen, mooie dingen. Ga leven, ga genieten, plezier maken, maak jezelf en anderen blij, pas op jezelf en elkaar. Denk vanuit een helder en  kritisch verstand en kijk ook naar positieve geluiden uit andere windstreken in de wereld. Handel eerlijk vrij en oprecht  en niet van uit angst en onzekerheid, want dan ben je afhankelijk van de macht en vatbaar voor de angst! Voordat je het beseft ben je dat makke schaap; die moderne slaaf van het systeem. Vertrouw gewoon op jezelf, luister naar je hart en gevoel.  Heb jezelf en anderen lief en geniet van het leven. Houd van mensen, we zitten inmiddels  toch met elkaar in hetzelfde schuitje. Doe dan ook gewoon lief!  Respecteer ook de angst van anderen want zij voelen zich kwetsbaar en zijn bang. Oordeel en veroordeel niet, kijk naar overeenkomsten en help elkaar. Praat deel en respecteer. Bewaak je vrijheid en rechten,  maar laat je niet gek maken.

Voor de allerlaatste keer PLEASE, PSSSTT wordt wakker, sta op en  sluit je aan met geweldloos verzet. Ga vragen stellen, zeg nee tegen beperkende maatregelen, ga op onderzoek, ga lezen en luister ook naar onderbouwde tegengeluiden en andere bronnen uit de wetenschap. Stop met goedkoop, geestdodend  en commercieel amusement en zet het reguliere nieuws uit, want jij wordt gewoon bang gemaakt en dom gehouden! Het dreigt er aan te komen een nieuwe vorm van moderne slavernij. Wat dat betreft herhaalt de geschiedenis van overheersing  en onderdrukking zich weer en is er niet veel veranderd sinds de oudheid. Alleen de vorm is anders en de verpakking wat mooier, maar we trappen er wel weer in!

Blijf positief, blijf wakker, blijf bij jezelf en heb vertrouwen in jezelf, geniet, heb lief, houd van elkaar, help en respecteer elkaar, ga lol maken en lachen. Leef en  eet gezond en vermijd zoveel mogelijk die chemische rotzooi en medicijnen. Wij zijn een natuurproduct en dus natuur…….lijk. We  zijn geen chemische proefkonijnen. Of binnenkort  misschien wel een chemisch, gemanipuleerd en geprogrammeerd robotmens. Denk jij daar wel eens over na?????

Door Mario Medelander

Bericht aan de schrijver

62 thoughts on “Pssst wakker worden!

 1. Mario. Je bent een kanjer!
  En wat kun je goed schrijven man. Top. Ga door, hou vol. Het geeft mij in ieder geval een goed gevoel om je stukken te lezen.
  Wij houden ook vol en zijn zeker wakker. En, misschien ten overvloede, ik merk dat steeds meer mensen het nu eindelijk zien, het door hebben, ontwaken uit deze illusies die ons zijn bijgebracht de laatste 20 jaar.. (of meer)
  Groeten,
  Martin.

  1. Hoi Martin, dank voor je positieve en opbeurende complimenten. Weet niet of je al meer hebt gelezen? Wellicht wel en, kun je dan mijn site / blogs delen met anderen? Ik zou je zeer dankbaar zijn.

   Nogmaals bedankt,
   met vriendelijke groet,
   Mario Medelander

 2. I don’t knoow whether it’s jyst mee oor if everybody else encounterijng problems with your website.
  It appeas like some of the written txt in your posts are runjing off tthe screen. Can somebody else plase
  comment andd lett mee knoow if his is happebing to them ass well?
  This may be a issue witgh my webb browser because I’ve had thhis halpen previously.
  Appreciate it

 3. I was very pleased to uncover this great site. I need to to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely appreciated every bit of it and I have you bookmarked to look at new information on your blog.

 4. Hi! I could have sworn I’ve been to this site before but after
  checking through some of the post I realized it’s new to me.
  Anyhow, I’m definitely happy I found it and I’ll be
  book-marking and checking back often!

 5. I know thjs website presents quality based posts and addittional material,
  iis there aany other web site which gives these kihds of dqta iin quality?

 6. אילת עיר החופש והנופש, מציעה בתי מלון, אטרקציות לכל המשפחה וחופי
  ים פסטורליים וגם מגוון רחב של שירותים אטרקטיביים למבוגרים.

  ראשית כל זה מתחיל בצורת התשלום והמדיניות של בתי המלון – בתי המלון מחייבים אתכם לשלם עבור לילה שלם.
  דירות דיסקרטיות רחובות, הדירות המדהימות
  שמגזין בננה מציע לכם, הוא אגר כמה
  וכמה חודשים את כל המידע וממשיך לאגור אותו בכדי שלכם יהיה נוח ונעים.
  בתיאום אחד מול נשים ופורטל הפועל 24 שעות תוכלו גם
  אתם לצאת מעבדות לחירות ולקבל את ההנאות
  של החיים עם נערות שוות במיוחד שלא רק נראות טוב בתמונה.
  כאן תוכלו למצוא מגוון נערות ליווי
  , יפיפיות המציעות אירוח דיסקרטי במגוון דירות סקס.
  דירה למפגשים ארוטיים ויחסי מין עם זונות ב סקס, עיסוי,
  קוקסינלים, סאדו / מאזו, חשפנות,אירוח דיסקרטי .מין קבוצתי
  … אם יש בעיות הקשורות לחיי מין – יש לפנות תמיד
  לייעוץ הרפואי. אתם מן הטבע שלכם כמובן שואפים לקבל את הטוב ביותר,
  את המובחר שאפשר לקבל, תמיד אתם שואפים לקבל את היוקרה ואת
  מה שיתאים לצרכים האישיים שלכם.

  לא צריך להביר אתם רואים את התמונות וכבר מבינים מה העיניין פה!
  חוויית עיסוי זו מעניקה לכם הנאה בדרכים
  רבות ושונות ומבהירה את האנרגיות בכל
  חלקי גופכם.

  My web page – מעבר למידע נוסף

 7. הגעת למקום הנכון. כאן תמצא מאגר עצום של שרותי ליווי בירושלים
  והסביבה המוצעים ממשרדי הליווי
  הטובים ביותר בירושלים. בסיכום דבר, נערות
  ליווי בתל אביב הן בהחלט הבשורה המשמחת והשווה
  ביותר, כאן תמצאו את מכלול הנשים השוות והאיכותיות וכל זאת לאחר שהן נבדקו ואומתו
  על פי כל מה שנדרש. חשוב להימנע מהתעלמות מהלחץ,
  שכן הוא עשוי להשפיע לרעה על בריאותנו ולהוביל להתפתחות של מחלות
  קשות יותר, לרבות נדודי שינה ומחלות לב.
  מחלות מבוגרים כגון יתר לחץ דם, כולסטרול גבוה, עצירות, תולעים.

  ם, לטיפול במגוון מחלות ילדים כגון שיעול,
  נזלת, דלקות אוזניים, דלקת גרון, תולעים.
  ר עינת כהן, פסיכולוגית קלינית מומחית, בעלת ניסיון רב
  בטיפול פסיכותרפויטי במבוגרים, משלבת בפסיכותרפיה מספר גישות, כגון:
  הגישה הפסיכודינמית והגישה הקוגניטיבית-התנהגותית,
  וכן כלים כגון היפנוזה, מדיטציה EMDR ו- CBT.
  יואב בעל ניסיון משנת 2001, עם מספר רב
  של מטופלים. מגוון רחב של נשים:
  מנשים צעירות ורזות ועד לנשים בוגרות וסקסיות
  עם ניסיון רב בתחום. המכון האורטופדי ברזילי להב מציעה לכם מגוון רחב של טיפולים ואביזרים מתקדמים בנושא האורתופדיה,
  הכנסו לאתר למידע נוסף! איילון מזרונים מציעה
  לכם מגוון רחב של מזרונים אורתופדיים על פםי תורת האוסטאופתיה, הכנסו לאתר למידע נוסף ולקטלוג!
  עיסוי מפנק בנתניה/השרון יכול להינתן לכם על ידי
  מעסה גבר או מעסה אישה.

  Also visit my web blog; לפרטים נוספים

 8. היתרונות שלו באים לידי ביטוי במיקום נוח, באפשרות לשלב בין הבילוי עם נערות ליווי לבין אטרקציות נוספות ובפינוקים שמגיעים
  מחדר האוכל, מדלפק הקבלה ומהלובי.

  דירות דיסקרטיות-עיסוי אירוטי-נערות ליווי | בחורה איכותית בקרית ים | סקס
  ענק. הפלטפורמה של פורטל סקס
  אדיר כחלק מהרחבת הפעילות של פורטל סקס אדיר ניתן למצוא היום מערכת נוחה אשר מאפשרת לכל המעוניין בכך ליהנות מדירות איכותיות למדי.

  כך, תוכלו ליהנות מאירוח נפלא עם סאונה,
  ג’קוזי, בריכה וכן הלאה. הרבה יגידו ואולי בצדק שהבילוי עם נערת ליווי בצפון יהיה בדרך כלל מוצלח ואינטימי הרבה יותר מהזמנת ליווי במרכז.
  שירותי ליווי ריטה (ללא מין) – מתוקה אמיתית!
  להן מזמינים שירותי מין?
  ישנם אנשים שלא מרגישים
  בנוח שבן המין השני נוגע בהם, כך שחשוב לתאם מראש עם מכון העיסוי את מין המעסה.
  במידה ואתן מתכננות להתחיל סדרת טיפולים ארוכה וקבועה, חשוב לתאם עם הקוסמטיקאית שלכן מספר תורים
  מראש. אם אתם לא בטוחים לגבי המקומות המומלצים לבקר בהם, אתם תמיד יכולים להתייעץ עם
  המארחים שלכם.

  Look into my blog: כתבה מאוד מעניינת

 9. שטיחי אמרפור בשרון מכירת שטיחים עבודת יד.
  לחמי מחמצת, מאפים מלוחים ומתוקים, קפה, עוגות ומתוקים עבודת יד.
  בעיסויים בנתניה/השרון המשולבים יש דגש על עבודת
  שרירים מאומצת יחד עם שילוב החושים לגרוי ויצירת אווירת שלווה ייחודית.

  אני בחור שנראה טוב, יש לי ביטחון עצמי, אין לי בעיה להתחיל עם
  בחורות וגם דיי הולך לי, אבל אני לא יבוא לבחורה
  ואגיד לה מה הפנטזיות שלי, בעיקר
  בגלל שאני יודע שזה יכול להיתפס כסטייה.
  זמר פייטן לבר מצווה אסף שפר & תפילה
  חגיגית קלילה עם מתן ביטחון לילד
  ריקודים שמחה והתרגשות בבוקר שיזכר
  לדורי דורות. כזאת ששומרת על הסביבה ועל ביטחון
  בני האדם ובעלי החיים. זה לא אומר דבר
  בפני עצמו על סיכויי ההחלמה שלך. אבל,
  זה שאתם מעוניינים בשירות בטווח המיידי, לא
  אומר שאותה הבחורה ממנה אתם מעוניינים
  לקבל את השירות, אכן תהיה פנויה ויש לקחת בחשבון גם את זמן ההגעה.
  יש בו את כל מה שאתם צריכים לדעת: איך לנהל נכון את הבית המשותף, איך לתחזק
  אותו ואיך לשפר את איכות החיים בין ארבעת הקירות שלכם.

  הדירה הינה מרווחת ונוחה מאוד למגורים, ויכולה
  להעניק לדיירים איכות חיים גבוהה ועוד מגוון רחב של יתרונות.
  דירה דיסקרטית במרכז, דומה מאוד לחדר בבית מלון.

  Also visit my webpage: כתבה מאוד מעניינת

 10. ביקור במקום לפני הטיפול: אם אתם רוצים להיות בטוחים במאה אחוז בתמצאו מקום שעושה עיסוי
  ארוטי בנס ציונה שעונה על הדרישות שלכם, אנו ממליצים
  להתחיל בשיחת טלפון ולשאול על טיפולי העיסוי, על ההסמכות של המטפלים ומה הם בעצם מציעים.
  אז הגיע הזמן להתחיל ולהבין מה הבחורה האולטימטיבית עבורך.

  נערות ליווי בכפר-סבא לקום בבוקר ולהבין שמשהו בכל זאת חסר, לא
  משנה כמה אתם מרווחים, לא משנה
  שיש לכם לכאורה חיים מאושרים, משהו חסר ואתם בכל זאת
  לא יודעים לשים על זה את היד. מגוון של נשים
  יפות, איכותיות, הן מחכות לכם במסגרת שירותי ליווי שבחרנו עבורכם והן מוכנות לעשות עבורכם כל מה שאפשר בכדי שהבילוי שתכננתם
  לא יתפקשש בדרך כזו או אחרת. מבלי לצאת מהעיר,
  הכול מתחת לאף שלכם, פורטל ביקורתי ויוקרתי שמאגד נשים
  מדהימות גבוהות, יפות, רזות, סקסיות, חכמות שרוצות באמת
  ובתמים לעשות לכם טוב. תוכלו להתפנק על מיטה זוגית נוחה, להתרשם מחדר רחצה איכותי הכולל מוצרי רחצה ומגבות רכות, להכין אורחות בוקר
  עשירות במטבחון מאובזר שיש לרשותכם, ליהנות ממיזוג אוויר, אינטרנט, לצפות
  בסרט טוב מול מסך צפייה גדול המחובר לחבילת ערוצים, לשתות כוס יין איכותית או להכין ספל קפה טובה..
  התייעצות עם אנשי מקצוע: אם יש יצא לכם להסתייע בעבר באנשי מקצוע מתחומים מקבילים באזור, כמו למשל רפלקסולוגים, מעסים רפואיים
  ומטפלים אלטרנטיביים בשיטות שונות, תוכלו בהחלט לשאול אותם
  לגבי עיסוי ארוטי בנס ציונה
  ואם הם אכן מכירים מקום כזה, סביר להניח שזה יהיה מקום מקצועי שייתן לכם שירות טוב.

  My site – כתבה מעניינת

 11. Having rewd thius I thought it wwas rather informative.
  I apprreciate yyou spemding some tine aand efort to putt this information together.
  I oncxe agai find myself spending a loot oof time both reading andd commenting.
  But soo what, iit was stilll worth it!

 12. Everything iis vsry open wiuth a really clear description oof the issues.
  It was definitely informative.Your site iis very useful.
  Thanks for sharing!

 13. If yoou are going for most excellent contents lile I do, onpy visit this web
  sire all the time because it gives quality contents, thanks

 14. Use the promo code 1xBet and get a €/$130 bonus when you sign up. Make sports bets, virtual sports or play at the casino. 1 xbet promo code Valid throughout the year 2023. 1xBet offers new customers a welcome bonus of $130. To receive the bonus, you need to register on the 1xBet website, make a deposit to your account and confirm your right to receive the bonus. After that, the bonus will be automatically credited to the player’s account. Thanks to the bonus code, the chances of players immediately increase by 130%. You will have to win back the additional bonuses provided under the same conditions that apply to the main package bonus.

 15. The 1xBet Promo Code Free guarantees up to 100% bonus. The number of promo codes issued is limited by the terms of the promotion. 1xbet pakistan bonus After the promotion ends, it will be your turn to issue a new code. The codes are always published on our website as current and valid 1xbet promo codes.

 16. Your style is so unique compared to other people I’ve read stuff from.
  I appreciate you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just book mark this web site.

 17. That is really interesting, You are an overly skilled blogger.

  I’ve joined your feed and look forward to searching for extra of your great
  post. Additionally, I’ve shared your web site in my social networks

 18. Howdy! This post couldn’t be written any better! Reading through this
  post reminds me of my good old room mate!
  He always kept chatting about this. I will forward this article to him.
  Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 19. Actually when someone doesn’t understand afterward its up to other users that they will assist, so here it occurs.

 20. 1xBet promo code free can guarantee you the maximum bonus 100%, all other 1xbet codes do not give you such bonuses. The number of promo codes issued is limited by the terms of the promotion. promo code for free bet in 1xbet After the expiration of the promotion, it is the turn to issue a new batch of codes, which are published on our website always up-to-date and working promo codes for 1xbet.

 21. Hey there! This is kind of off topic but I need some help from
  an established blog. Is it difficult to set up your own blog?
  I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.
  I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any tips or suggestions? Thanks

 22. You are so cool! I don’t believe I’ve read through
  something like that before. So great to find somebody with some genuine
  thoughts on this topic. Really.. thank you for starting this up.
  This site is something that’s needed on the web, someone with some originality!

 23. We’re a bunch of volunteers and starting a brand new scheme in our community.

  Your web site provided us with useful info to work on. You
  have performed a formidable activity and our whole group might be grateful to you.

 24. Hi! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to give it a look.
  I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers!
  Wonderful blog and great design and style.

 25. Hi, i think that i saw you visited my site so i came to “return the favor”.I am
  attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use
  some of your ideas!!

 26. I do consider all the concepts you have introduced for your
  post. They’re really convincing and can definitely
  work. Still, the posts are very quick for starters.
  Could you please prolong them a little from next time?
  Thanks for the post.

 27. I’m impressed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s equally
  educative and amusing, and without a doubt, you
  have hit the nail on the head. The issue is something not enough men and women are speaking intelligently about.
  I’m very happy I came across this in my hunt for something relating to this.

 28. כמו כן, אם אתם מחפשים עיסוי ארוטי בבת ים באזור, סביר מאד להניח שאתם גם תוהים מה היתרונות של הטיפול הזה בכלל, ומתברר שגם זה
  משהו שאנשים לא כל.

 29. Промокод 1xBet на сегодня и бесплатно. Промокоды 1хбет 2023 требуется использовать те, которые предоставят игрокам самые лучшие бонусы. Каждый из них позволяет увеличить первый депозит в 2 раза, максимальная сумма увеличения – 100 долларов. Большое количество промокодов — одна из причин того, что на сайте регистрируется огромное количество новых игроков каждый день. На данный момент их количество превышает пятьсот тысяч уникальных пользователей каждый день. рабочий промокод 1xbet при регистрацииДействующие промокоды позволяют увеличить размер приветственных баллов до 32 500 рублей. Для этого нужно лишь активировать при регистрации имеющийся код, скопировав его в соответствующее поле. Букмекерская контора 1ХБет является одной из самых влиятельных на рынке игорного бизнеса в России и не нуждается в особом представлении. Впрочем, букмекер продолжает держать статус одного из самых щедрых и предлагает своим клиентам воспользоваться промокодами для халявы, о которой я более подробно расскажу в этом материале.

 30. Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for?
  you make blogging look easy. The overall look of your website is fantastic, as well
  as the content!

 31. A person essentially lend a hand to make severely articles
  I might state. This is the first time I frequented your web page and thus far?
  I surprised with the research you made to make this particular submit incredible.
  Fantastic process!

 32. I every time used to read post in news papers but
  now as I am a user of net therefore from now I am using
  net for content, thanks to web.

 33. Hi everyone, it’s my first pay a quick visit at this web
  page, and piece of writing is really fruitful designed for me, keep up posting these types of
  articles.

 34. Wonderful beat ! I would like to apprentice while you amend your site,
  how can i subscribe for a weblog web site? The account aided me a applicable deal.
  I were a little bit familiar of this your broadcast provided vivid clear idea

 35. You made some really good points there. I checked on the
  web to learn more about the issue and found most people will go along with
  your views on this web site.

 36. Excellent post. I was checking continuously this blog and
  I am impressed! Very helpful info specifically the last part :
  ) I care for such information a lot. I was looking for
  this certain info for a long time. Thank you and good luck.

 37. Its such as you learn my thoughts! You appear to grasp so much about this, like
  you wrote the e-book in it or something. I feel that you simply can do with some percent
  to power the message home a little bit, however instead of
  that, this is excellent blog. A great read. I’ll definitely be
  back.

 38. Hurrah! After all I got a web site from where I be capable of
  truly take useful data regarding my study and knowledge.

 39. Great blog here! Also your site quite a bit up very fast!
  What host are you the usage of? Can I get your associate hyperlink on your host?
  I wish my website loaded up as fast as yours lol

 40. I seriously love your website.. Very nice colors & theme.
  Did you create this website yourself? Please reply back as I’m hoping to create
  my own personal site and would like to learn where you got this from or what the theme is named.
  Kudos!

 41. With just a few taps on their smartphones, clients can easily browse available time slots and book appointments at their convenience. Take as an example, free of charge no download slots. You’ll also find people giving away a free pick here and there on the radio and on television. This can be accomplished by eliminating unneeded headquarters, tailoring units for specific missions, and eliminating excess equipment, as explained in detail here. If you are looking for the facts about bleacher rentals Marblehead OH, go to our web pages online here today. Other Walker Designs – There are designs for other Walker casings, this page has pictures of the drawings. Public Showings – The Walker has never been seen much in the flesh, here’s pictures of these rare appearances. To people of you afraid the fact that new name from the sequence has begun to lose its way, we should say that when we went for the major time in beta, the pictures and atmosphere, we produced exactly the identical creepy sensation such as the major time that people dealt the company for so different many years ago. The 2010 Force Structure Review (FSR) produced a plan for 186,600 active duty Marines.

 42. Hi, Neat post. There’s a problem together with your site in web explorer,
  could test this? IE nonetheless is the marketplace chief and a good part of
  folks will miss your great writing due to this problem.

 43. Бесплатный промокод 1xBet 32500 рублей. Промокод при регистрации в БК 1xBet рассчитан на привлечение новых клиентов. Совокупность букв и цифр вводится при создании аккаунта, что поднимает сумму первого пополнения счета до 6.5 тысяч рублей.промокод 1 икс бет Редакция напоминает, что для получения бонуса потребуется пройти процедуру отыгрыша. Букмекер просит проставить сумму экспрессами. Коэффициент каждой отдельной ставки составляет минимум 1.4. После прохождения отыгрыша выбранная сумма денег перейдет из бонусного на основной счет. 1xBet промокод на День Рождения. Букмекерская контора поздравляет каждого верифицированного клиента бесплатной ставкой на День Рождения. На сегодня у 1xbet предусмотрено несколько рабочих промокодов: на бесплатную ставку, на 25000 рублей, а также промокод до 1500 евро. Промокод 1xbet до 1500 евро. Между букмекерами активно развивается конкуренция, и это правильно. Каждый старается привлечь к себе как можно больше игроков, в том числе различными акционными предложениями, бонусами и тому подобными маркетинговыми методами. Как получить промокод 1xbet? Промокод казино 1xbet до 1500 евро. Промокод 1xbet на 25000 рублей. Промокод 1хбет на сегодня. Бездепозитный промокод 1xbet. Сегодня отсутствует. Один из наиболее популярных среди таковых — использование промокодов.

Comments are closed.